Skip to content

Francesca Simon s-a născut în 1955 în California, SUA, și și-a petrecut copilăria pe plajele de acolo, iar la opt ani a scris primele povestiri. A studiat literatură și istorie medievală la universtirățile Yale și Oxford, dar a renunțat la cariera de medievalist și a lucrat o perioadă ca jurnalist pentru publicații importante precum The Guardian, The Telegraph și Vogue.

A început să scrie cărți pentru copii inspirată de poveștile pe care i le citea fiului ei. Nic Năstrușnic este unul dintre cele mai îndrăgite personaje create de ea, iar cărțile din serie au fost vândute în peste 18 milioane de exemplare.

℗PUBLICITATEFrancesca Simon a scris mai mult de 50 de cărți pentru copii și, în 2008, una dintre cărțile din seria cu Nic Năstrușnic a fost recompensată cu Children’s Book of the Year Award.

În prezent locuiește la Londra, împreună cu soțul ei.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0