Skip to content

Franziska Gehm (născută în 1974 în Sondershausen, RDG) este o autoare germană pentru copii și tineret.

Gehm a crescut în RDG ca fiică a unui cuplu de medici. A studiat engleza, psihologia și comunicarea interculturală în afaceri în Jena, Marea Britanie și Irlanda. A venit la München pentru o slujbă la BMW. A lucrat pentru un post de radio din Viena și pentru un liceu din Danemarca.

℗PUBLICITATEDe peste 15 ani scrie cărți pentru copii care au fost traduse în multe limbi și au fost ecranizate. Gehm are doi copii și locuiește cu familia ei la München.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0