Skip to content

Frida Ramstedt este numele din spatele Trendenser.se, unul dintre cele mai importante și mai citite bloguri despre design și decorațiuni interioare din spațiul nordic.

A primit numeroase distincții, printre care Elle Decoration Award pentru cel mai bun blog de design interior și marele premiu pentru blog al publicației Aftonbladet.

℗PUBLICITATESusține constant conferințe și oferă consiliere pentru proiecte de design interior atât clienților individuali, cât și companiilor de construcții.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0