Skip to content

Gail Reichlin este de profesie educatoare, având o experiență pedagogică de 47 de ani. De asemenea, este un orator respectat în Statele Unite, oferind sfaturi pe tema disciplinei pozitive – atât pentru părinți, cât și pentru profesori. Este director fondator și executiv al organizației nonprofit Parents Resource Network cu sediul în Chicago, Illinois, pe care a înființat-o în 1984 cu scopul de a oferi instruire și soluții la problemele frecvente de care se lovesc părinții cu copii mici.

℗PUBLICITATEGail Reichlin oferă și sesiuni de consultanță pentru părinți, pe tema comportamentelor dificile ale copiilor, și este implicată în multe programe și proiecte destinate preșcolarilor. Mai mult, este frecvent invitată în emisiuni radio și TV și colaborează cu presa scrisă (Parenting Magazine, Scholastic’s Parent & Child Magazine, Redbook etc.).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0