fbpx
skip to Main Content
Gáspár György într-o Călătorie Psihologică La Radio România Actualități Cu Adriana Titieni

Cum vă place“ este noua emisiune de la RRA, realizată de Adriana Titieni, una dintre cele mai prietenoase și mai cunoscute voci de radio din România. În grila de programe de la RRA, Adriana realizează și „La dispoziția dumneavoastră“ – o emisiune în care abordează diferite subiecte de interes general, inclusiv parenting și sănătate relațională. Iar din această toamnă, este gazda unei noi emisiuni de tipul interviu, în care aduce mai aproape de ascultători oameni autentici și curajoși, care îndrăznesc să facă ceva pentru țara noastră.

Recent, într-una dintre zilele de sâmbătă, Adriana l-a avut prezent pe colegul nostru, psihologul și psihoterapeutul Gáspár György, pe care l-a invitat la o călătorie în timp, pentru a-i descoperi o parte din poveștile personale și profesionale de viață. Despre cum a ajuns să devină unul dintre cei mai influenți psihologi din țara noastră, cum și-a dat seama că Bucureștiul este noul lui „trib, despre credința sa în puterea divină, dar și despre ce face în timpul lui liber — au vorbit Gáspár și Adriana.

℗PUBLICITATE


Emisiunea Adrianei o puteți asculta în fiecare sâmbătă, de la 13:15, pe frecvența RRA, iar toate piesele muzicale din cadrul interviului sunt propuse de fiecare invitat în parte.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută