fbpx
skip to Main Content
Gáspár György și Urania Cremene Vorbesc Despre Problemele Reale Ale Relației Părinte-copil, La București FM
Fotocredit Paul Buciuta

Duminică, 1 octombrie, Urania Cremene și colegul nostru, Gáspár György, au fost invitații Mirelei Oprea, la București FM, în cadrul emisiunii #LifeStyle. Cei doi invitați au vorbit despre importanța educației părinților pentru a-i ajuta pe copii să-și cultive inteligența emoțională. În mod cert, concluzia este aceea pe care o știm cu toții — dacă vrem să avem copii care să-și gestioneze bine emoțiile, avem nevoie de părinți care să-și înțeleagă și să-și accepte emoțiile. Dacă vreți să aflați ce răspunsuri au dat Gáspár și Urania, dar și cu ce alte subiecte și întrebări i-a provocat Mirela Oprea, vă invităm să ascultați înregistrarea de mai jos.

Pe 29 octombrie, ne vedem cu toții la cel mai important eveniment de parenting al anului — Cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare. Iar dacă încă nu v-ați rezervat locul în sală, acum este momentul să vă înscrieți.

℗PUBLICITATE


Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută