Skip to content

Gavin Jackson este corespondent The Economist pe teme de economie și finanțe. În trecut a fost unul dintre principalii redactori de la Financial Times, unde a scris despre economie, afaceri și politici publice. De asemenea, a făcut și reportaje pe teme de economie și piețe de capital pentru această publicație.

℗PUBLICITATEPe lângă subiectele sale principale de interes face și recenzii de carte. Și-a început cariera de jurnalist la The Economist și, înainte de asta, a fost cercetător la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică din Paris.

 

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0