Skip to content

Georgeta Pânișoară este conferențiar doctor habilitat în Departamentul de Psihoterapie și Psihologie Aplicată, Facultatea de Psihologie, Universitatea din București. Susține cursuri de psihologia învățării, a educației, de motivare, de comunicare verbală și nonverbală etc. Coordonează colecția „Psihologia copilului & Parenting“ a Editurii Polirom.

A scris numeroase volume de succes, dintre care amintim: Managementul resurselor umane (trei ediţii, 2004, 2005, 2016), Motivarea eficientă (Polirom, 2005), Psihologia copilului modern (coord., Polirom, 2011), trilogia Medaliile succesului (în colab., 2012, 2013, 2014). A participat la numeroase granturi și conferințe naționale și internaționale; susține workshopuri, webinare și programe de training în domeniul parentingului. Autor de jocuri educaționale (Provocarea emoțiilor, 2017; Personality Game, 2018; Festina Lente, 2019; Acord primul ajutor, 2021).

℗PUBLICITATE



Fondator al site‑ului educațional www.academicparenting.ro și cofondator la www.performante.ro.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0