Skip to content

Gigi Griffis scrie ficțiune istorică feministă, romanele sale incluzând adesea istorioare mai puțin cunoscute și personaje feminine neîmblânzite. Trăiește în Europa, alături de Luna, o cățelușă încăpățânată (metisă Yorkshire), făcând drumeții în Alpi, plimbându-se cu bicicleta prin sătucuri și devorând cât de multă mâncare franțuzească posibil.

Articolele ei au fost publicate în reviste precum WestJet Magazine, Get Lost și Fodor’s Travel și au fost traduse în limbile franceză, italiană, portugheză și estonă.

℗PUBLICITATEÎmpărăteasa este primul său roman pentru adulți.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0