Skip to content

Gill Hines este un pedagog cu foarte multă experiență. A colaborat cu părinți, cu tineri și cu profesori, coordonând workshopuri, fiind mentor și îndrumător timp de peste 35 de ani.

℗PUBLICITATEÎmpreună cu Alison Baverstock acordă în mod frecvent interviuri în mass-media pe tema parentingului și a familiilor. Au mai scris în colaborare: Whatever! A Down-to-earth Guide to Parenting Teenagers și Itʼs Not Fair! Parenting the Bright and Chalenging Child.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0