Skip to content

Gregory E. Lang este un autor american cunoscut pentru cărțile sale despre relații și familie, pline de inspirație. El a scris mai multe cărți de succes care abordează subiecte precum căsătoria, părinții și relațiile interpersonale.

℗PUBLICITATEGregory E. Lang se concentrează pe teme de viață cotidiană și oferă sfaturi practice și motivaționale pentru cititorii săi. Unele dintre cărțile sale celebre includ Why a Daughter Needs a Dad și Why a Son Needs a Dad.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0