Skip to content

Guy Corneau este un cunoscut analist jungian din Canada. Profesează la Québec și ține în întreaga lume conferințe pe tema cuplului și a raporturilor familiale.

℗PUBLICITATEPrima lui carte, Père manquant, fils manqué (1989), a fost tradusă în zece limbi și i-a adus celebritatea. Există iubiri fericite? a devenit un bestseller absolut în Franța și are traduceri în cincisprezece limbi. În limba română i-a mai fost publicată și cartea Tot ce e mai bun în tine. Învață să te cunoști, să-ți fructifici potențialul, să ai încredere în tine (2012).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0