Skip to content

Hal Runkel este un terapeut și autor cunoscut pentru contribuția sa în domeniul relațiilor și parentingului. El este fondatorul și directorul executiv al companiei ScreamFree Institute, care oferă resurse și instruire pentru a ajuta familiile să construiască relații sănătoase și armonioase.

Hal Runkel și-a câștigat popularitatea prin abordarea sa inovatoare numită „ScreamFree Parenting“ (Parenting fără țipete). Această abordare se concentrează pe cultivarea unei prezențe calme și autentice în relația cu copiii, în locul reacțiilor bazate pe impulsivitate sau furie. El promovează ideea că părinții pot avea o influență pozitivă asupra comportamentului copiilor lor prin gestionarea propriilor emoții și prin stabilirea limitelor clare și respectuoase.

Prin intermediul cărților sale, seminariilor și prelegerilor, Hal Runkel își împărtășește metodele și principiile „ScreamFree Parenting“ pentru a ajuta părinții să creeze un mediu în care copiii să se dezvolte în mod sănătos și să învețe să-și gestioneze emoțiile și comportamentul. El încurajează părinții să renunțe la controlul excesiv și la țipetele în relația cu copiii, promovând în schimb comunicarea deschisă, empatia și respectul reciproc.

℗PUBLICITATEPrintre cărțile scrise de Hal Runkel se numără Fără țipete: Cum să crești adulți echilibrați fără să-ți pierzi calmul (ScreamFree Parenting: The Revolutionary Approach to Raising Your Kids by Keeping Your Cool) și The Self-Centered Marriage: The Revolutionary ScreamFree Approach to Rebuilding Your „We“ by Reclaiming Your „I“.

Hal Runkel a inspirat mulți părinți și persoane implicate în relații să-și reevalueze modul în care interacționează și să găsească soluții mai sănătoase și mai armonioase. Prin înțelegerea și aplicarea principiilor „ScreamFree Parenting“, el oferă instrumente practice și perspective noi pentru a construi relații mai puternice și mai fericite în familia și cuplul parental.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0