Skip to content

Scriitor prolific, autor a numeroase romane publicate de-a lungul unei cariere literare ce se întinde pe aproape patru decenii, Hector Henri Malot (1830–1907) este cunoscut și astăzi de cititorii de toate vârstele datorită unuia dintre acestea, „Sans famille“ (Fără familie), apărut în 1878 și încununat cu premiul Academiei Franceze.

℗PUBLICITATELa puțin timp după aceea, în 1882, editura J. Hetzel avea să tipărească o frumoasă ediție ilustrată de E. Bayard, majoritatea desenelor atât de sugestive ale acestuia fiind reproduse și în ediția de față. O ediție care, sub titlul impus de tălmăcirile anterioare ale romanului — „Singur pe lume“ —, le oferă cititorilor o nouă versiune în limba română a întâmplărilor prin care trece micul său erou, Rémi, un copil pierdut, nevoit să înfrunte nenumărate vicisitudini și privațiuni, fără să-și piardă speranța că într-o zi își va regăsi adevărata familie.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0