skip to Main Content

Dr. Helen Fisher (născută la 31 mai 1945), expert în studiul naturii iubirii și a atracției, este șeful consilierilor științifici ai site-ului Chemistry.com, una dintre diviziunile Match.com.

Două dintre cărţile sale, The First Sex (Prima dată) și The Anatomy of Love (Anatomia iubirii), au fost incluse pe lista cărților remarcabile de către New York Times. A fost cercetător în cadrul Muzeului de Istorie Naturală din Manhattan.

℗PUBLICITATEÎn prezent este profesor cercetător la Secția de antropologie a Universității Rutgers și locuiește la New York.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0