Skip to content

Dacă ești în căutarea unui titlu captivant pe care să îl „devorezi“ luna aceasta, avem o veste bună pentru tine: avem multe premiere cu potențial în această perioadă, filme și seriale care punem deja pariu că te vor prinde și pe tine. Thrillere, drame, lecții de istorie, dar și un nou serial românesc, care explorează o poveste foarte interesantă din perioada ceaușistă: iată care sunt noutățile pe care stăm acum cu ochii!

The Night Agent

Dacă ți-au plăcut House of Cards, Homeland și Bodyguard, îți recomandăm un titlu pe Netflix în același stil: The Night Agent. Un thriller cu o acțiune plină de suspans, serialul îl are în prim-plan pe Peter Sutherland (Gabriel Basso), un agent FBI responsabil pentru salvarea a zeci de persoane în urma unui atentat la metrou, care lucrează acum în subsolul Casei Albe, păzind un telefon care nu sună niciodată. Însă, într-o noapte, un apel al unei femei îl aruncă în mijlocul unei periculoase conspirații, care, în cele din urmă, îl conduce până în Biroul Oval.

The Diplomat

În mijlocul unei crize internaționale, Kate Wyler (Keri Russell), o diplomată de carieră, primește o slujbă importantă: devine noua ambasadoare a Statelor Unite în Marea Britanie. Aceasta trebuie să soluționeze crize internaționale, să dezvolte alianțe strategice la Londra și să se adapteze noului ei rol sub lumina reflectoarelor, totul în timp ce încearcă să-și salveze mariajul cu Hal Wyler (Rufus Sewell), de asemenea diplomat de carieră și vedetă a scenei politice. Disponibil acum pe Netflix.

Peter Pan & Wendy

Regizat de David Lowery, filmul Peter Pan & Wendy ne propune o reinterpretare a poveștii magice a lui Peter Pan, o aventură care ne va întoarce în anii copilăriei. În prim-plan se află Wendy Darling (Ever Anderson), o copilă a cărei viață se schimbă radical atunci când îl cunoaște Peter Pan (Alexander Moloy), băiatul care nu mai crește. Împreună cu frații ei și mica zână Clopoțica, ea călătorește alături de Peter în fermecatul tărâm numit Țara de Nicăieri, unde au parte de o aventură incredibilă. Disponibil acum pe Disney+.

Love & Death

Dacă îți plac thrillerele care te țin cu sufletul la gură și te trec prin toate stările, Love & Death este serialul de pe HBO Max pe care trebuie să-l începi chiar acum. Creat de producătorii altor două hituri ale genului, The Undoing și Big Little Lies, miniseria ne poartă în Texas, într-un orășel în care mai multe familii religioase trăiesc în pace și armonie, ducând un trai liniștit, chiar banal. Dar situația se schimbă rapid când se întâmplă o crimă și apare… un topor.

Tiny Beautiful Things

Ecranizare a romanului omonim al lui Cheryl Strayed, Tiny Beautiful Things urmărește povestea lui Clare (Kathryn Hahn), o scriitoare care se află într-o criză de creație, care devine o editorialistă specializată în recomandări și sfaturi personale, în timp ce viața sa o ia razna complet sub ochii ei. Căsnicia i se destramă, relația cu fiica sa adolescentă e tot mai complicată, iar cariera mult visată de scriitoare se află în plin declin. Dar lucrurile se schimbă într-un mod surprinzător, exact când se așteaptă mai puțin. Disponibil acum pe Disney+.

℗PUBLICITATEOameni de treabă

Filmul care a obținut recent Premiul Gopo pentru Cel mai bun lungmetraj al anului, Oameni de treabă, în regia lui Paul Negoescu, îl are ca protagonist pe Ilie (Iulian Postelnicu), un fost polițist de oraș, acum la datorie într-un sat de graniță din nordul României. El speră să-și găsească liniștea și rostul și își umple timpul gestionând conflicte minore la barul local, ignorând în mare parte faptele îndoielnice ale primarului, precum și alte lucruri dubioase ce se întâmplă în sat. Însă, atunci când o crimă tulbură mersul lucrurilor, Ilie încearcă să devină ce nu a fost niciodată: justițiarul care arestează toți vinovații. Disponibil acum pe Netflix.

A Small Light

O poveste legată de părinții celebrei Anne Frank (interpretată de Billie Boulet), A Small Light se concentrează pe viața tinerei Miep Gies (Bel Powley), o femeie îndrăzneață, care a avut curajul să își susțină valorile și să ajute familia Frank, pe care a ascuns-o de naziști în timpul războiului. Serialul se numără printre cele mai bune producții lansate în ultima perioadă, a obținut deja recenzii foarte bune, așa că rămâne să îi acordăm o șansă! Disponibil din 2 mai pe Disney+.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Dacă ai văzut Bridgerton, pe Netflix, atunci nu trebuie să ratezi această poveste secundară dezvoltată în jurul Reginei Charlotte (India Amarteifio). Noul serial urmărește ascensiunea ei la tron, mariajul cu Regele George, dar și crearea societății din Bridgerton.

Fatal Attraction

Dacă v-a plăcut thrillerul omonim din 1987, cu Michael Douglas și Glenn Close, atunci nu trebuie să ratați această miniserie care îl dezvoltă și care explorează teme dintre cele mai diverse: căsnicia, infidelitatea, problemele mentale și nu numai. În rolurile principale îi avem pe Lizzy Caplan și Joshua Jackson. Disponibil din 22 mai pe SkyShowtime.

Spy / Master

Acțiunea din Spy / Master se desfășoară la apogeul Războiului Rece și urmărește o săptămână din viața lui Victor Godeanu (Alec Secăreanu), mâna dreaptă a lui Nicolae Ceaușescu (Claudiu Bleonț) și cel mai important consilier al acestuia. Totuși, Godeanu are un secret. Este agent dublu și trebuie să fugă din România și să scape de Ceaușescu înainte ca acoperirea lui să fie compromisă. Având doar o șansă pentru a rămâne în viață, el se folosește de o călătorie diplomatică în Germania pentru a fugi în Statele Unite ale Americii. Disponibil în mai pe HBO Max.

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0