Skip to content

Hunter Clarke-Fields este un autor, coach și educator în domeniul parentingului conștient. Ea este cunoscută pentru activitatea sa în promovarea tehnicii de parenting conștient, care pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților părintești bazate pe empatie și comunicare deschisă cu copiii.

Clarke-Fields este autoarea cărții Raising Good Humans: A Mindful Guide to Breaking the Cycle of Reactive Parenting and Raising Kind, Confident Kids (Cum să creștem oameni buni). Această carte oferă părinților strategii și instrumente practice pentru a cultiva relații sănătoase cu copiii lor, bazate pe înțelegerea profundă a nevoilor și emoțiilor copiilor.

℗PUBLICITATECa educator și coach, Hunter Clarke-Fields lucrează cu părinții pentru a-i ajuta să își dezvolte abilitățile de parenting conștient, oferindu-le sprijin în gestionarea stresului și a situațiilor tensionate și în dezvoltarea de abilități de comunicare empatică cu copiii lor.

Ea pune accent pe practicile de mindfulness (conștiență deplină) ca mijloc de a deveni părinți mai empatici și mai conștienți, capabili să răspundă în mod adecvat nevoilor copiilor lor. Prin cartea sa și munca de coaching, Hunter Clarke-Fields se străduiește să ofere părinților resurse și sprijin pentru a construi relații sănătoase și armonioase cu copiii lor, evitând modelele de parenting bazate pe pedepse și autoritate rigidă.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0