Skip to content

Ian Kerner este psihoterapeut autorizat, lucrând cu persoane și cupluri pe o serie de probleme relaționale care duc adesea la suferință. El abordează psihoterapia din perspectivă integrativă: încearcă să explice comportamentul uman aducând laolaltă componentele fiziologică, afectivă, cognitiv-comportamentală, abordări neurobiologice și sistemice.

Pe lângă faptul că este membru al Asociației Americane a Terapeuților de Cuplu și Familie, Ian deține o certificare din partea Asociației Americane a Educatorilor, Consilierilor și Terapeuților Sexuali, este membru al Societății pentru Cercetare și Terapie Sexuală și al Academiei Americane de Terapie de Familie. În practica sa, Ian Kerner lucrează în egală măsură cu clienți heterosexuali și LGBTQIA+, cu persoane individuale și cupluri.

℗PUBLICITATEIan a primit o certificare postuniversitară de la Centrul de Psihoterapie de Sexualitate și Gen, precum și de la Serviciile de Tratament pentru Familie și Cupluri din cadrul Institutului de Psihoterapie Contemporană (IPC), unul dintre cele mai vechi și mai respectate institute psihanalitice fără scop lucrativ din New York. De asemenea, Ian Kerner a absolvit un program postuniversitar în Studii de traumă la IPC, unde a fost instruit în EMDR, pe lângă alte modalități de lucru cu supraviețuitorii traumei. Ian este cofondator și codirector al programului de terapie sexuală la IPC, unde predă și supervizează alți terapeuți.

Ian Kerner s-a născut și a crescut la New York, unde locuiește împreună cu familia și are un cabinet particular.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0