Skip to content

Ichiro Kishimi este filozof, psiholog adlerian și traducător din engleză și germană, născut în 1956.

Director al Societății japoneze de psihologie adleriană. Fost consilier la Clinica Maeda din Kyoto și profesor de filozofie și greacă veche la diferite instituții, cum ar fi Universitatea de Educație din Kyoto și Universitatea Femeilor din Nara.

℗PUBLICITATEÎn prezent, predă psihologia educației și psihologia clinică la Școala de Medicină Orientală Meiji din Suita, Osaka. Kishimi are acum propriul său birou de consiliere în Kameoka, Kyoto și își dedică timpul ținând prelegeri despre Psihologia Adleriană și educația copiilor.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0