fbpx
skip to Main Content
Împreună Suntem Mai Puternici. Direcționează 2% Din Impozitul Anual Către Programele De Educație Relațională

Experiența directă cu oamenii ne-a dovedit că România are nevoie de o amplă educație pentru relaționare, pentru ca legăturile interumane să fie valorizate pentru ceea ce sunt cu adevărat.

Dacă și tu crezi că relațiile interumane merită cultivate, te rugăm să direcționezi 2% din impozitul anual către programele de educație relațională dezvoltate și implementate de Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie.

Descarcă formularul 230, dacă ai realizat venituri doar din salariu, sau formularul 200, dacă ai alte venituri. Completează-l cu datele de identificare (pct. I) și semnătura. Nu este obligatoriu să fie completate și restul rubricilor.

℗PUBLICITATE


Până la data de 22 MAI 2015 trimite formularul către Administrația Financiară de care aparții prin poștă, cu scrisoare recomandată sau depune direct formularul la Administrația Financiară.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută