Skip to content

Ingrid Fetell Lee, scriitoare și designer din Brooklyn, studiază modul în care designul ne influențează sănătatea și fericirea. Și-a luat licența în engleză și scriere creativă la Princeton University și deține un master în design industrial la Pratt Institute. A fost membru fondator al programului Produse de design la The School of Visual Arts din New York. Și-a dedicat zece ani pentru a răspunde la întrebarea: „Cum pot crea lucrurile tangibile o bucurie intangibilă?“

Bazându-se pe cercetări din domeniul neuroștiinței și cel al psihologiei, Estetica bucuriei, împreună cu site-ul web The Aesthetics of Joy, explorează legătura dintre mediul înconjurător și emoțiile noastre, învățându-ne cum să găsim mai multă bucurie în viața de zi cu zi prin design.

℗PUBLICITATEIngrid Fetell Lee are peste cincisprezece ani de experiență în design și branding. Lucrările sale de design au fost expuse la IMM Cologne, Germania.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0