fbpx
skip to Main Content
Interviu Cu Ioana Vișănescu: Libertatea Se Definește Prin Puterea De A Putea Face Orice Lucru Așa Cum îți Dorești

Ioana Vișănescu este una dintre cele mai de succes vlogerrițe din România, pasionată de make-up, un om plin de bucurie, zâmbitoare, mereu gata să dea un sfat bun, modestă când trebuie să vorbească despre realizările sale, însă cu o comunitate care o apreciază și o susține. Dar, după cum se autocaracterizează ea însăși – Above all, Human.

Cine nu este Ioana Vișănescu?

Pfoai! Niciodată nu m-am gândit la asta, dar cred că Ioana Vișănescu nu e un om rău, egoist sau invidios!

Ce înseamnã libertatea pentru tine?

Libertatea, pentru mine, se definește prin puterea de a putea face orice lucru așa cum îți dorești. Să nu te simți constrâns nici de societate, nici de ce zic ceilalți oameni! Ești liber doar atunci când te raportezi la tine și nu îți pasă de ce zic ceilalți.

Care este viteza de luare a unei decizii?

În lumea asta, care se dezvoltă cu viteza luminii, eu încerc să cântăresc bine orice înainte să iau o decizie, dar, recunosc, sunt momente în care reacționez din impuls.

Ai renunța, vreodatã, la blogging?

Nu, nu aș renunța vreodată! Am muncit mult să ajung aici.

Ce pãrere ai despre psihoterapie? Ai fost vreodatã într-un astfel de cabinet?

Nu, dar am făcut reiki și meditație.

Dacã te-ai întâlni pe stradã cu Ioana de acum 15 ani, ce sfat i-ai da?

Să nu mai fie naivă, să muncească mai mult pentru visurile ei, să se dea cu mai multă cremă pe față, să bea mai multă apă, și i-aș spune că sigur soarele o să iasă mereu după ploaie.

Care este relația cu familia ta?

Foarte bună, părinții mei și sora mea sunt Universul existenței mele. Nu concep să nu petrec timp cu ei!

Care este superputerea ta?

Să fac oamenii să râdă mult și din suflet.

Ce lucru curajos ai vrea sã faci și nu ai apucat pânã acum?

Dacă aș avea mai mult curaj, cred că aș vrea să sar cu parașuta, dar îmi e foarte teamă de înălțime. Pe partea asta de online, aș spune, mai des, ce gândesc.

Care este pãrerea ta despre instituția căsătoriei?

Am, aproape, 30 de ani, și nu am făcut-o, nu pentru că nu sunt fană, ci pur și simplu nu m-am visat, niciodată, mireasă. În plus, am zis că dacă o să mă căsătoresc, vreodată, o să o fac atunci când o să găsesc omul care să îmi facă sufletul să vibreze, care o să mă facă să râd din suflet și care o să fie acolo pentru mine, cum o să fiu și eu. Văd atâtea cupluri care au fețe atât de triste la nunți, încât mi-am promis mie că eu nu o să fac asta.

Cum ai vrea să te descrie fanii tăi?

În primul rând, nu sunt fanii mei, nu am făcut ceva, cu adevarat, inovator încât să fie fani. Eu îi numesc comunitatea mea de oameni mișto! Și, ca să îți răspund la întrebare, mi-ar plăcea să mă descrie ca un om frumos care râde mult.

Ești adepta dietelor? 

Nu, nu am ținut niciodată o dietă.

Ce sfat le-ai da femeilor ce au un nivel de încredere scãzut în ele însele?

Să știe că în lumea asta, există femei care se confruntă cu aceeași neîncredere în ele, dar la fel există zeci de femei care ar vrea să aibă ceva din ce au ele. Plus că e o luptă zilnică cu tine, dar când ajungi să te iubești tu pe tine fix cum așa ești, o să te simți cel mai puternic om din Univers.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută