fbpx
skip to Main Content
Interviu Cu Sore. Părinții Au Fost Primii Care Au Crezut în Visul Meu

Sore sau Sorina Cătălina Mihalache este actriță și cântăreață de muzică pop și pop rock cu influențe electro funk. Și-a făcut apariția în showbiz-ul românesc încă din fragedă pruncie, în trupa Dolly, păstrând un trend ascendent și un parcurs fulminant. S-a pregătit în domeniul regizoral, iar succesul real avea să-l cunoască național și internațional în serialul „Pariu cu viața“, dar și cu formația Lala Band.

La 17 ani participă în emisiunea „Faimoșii“, și este remarcată de producătorii de la Play&Win, cu care formează trupa „Crazy Win“. Din 2011, Sore devine artist MediaPro Music, unde îl întâlnește pe Smiley, alăturându-se, astfel, familiei Hahaha Production, de aici pornind cariera sa solo.

Cum te-ar descrie Erin, fiica ta?

Ea îmi spune „Te iubesc cel mai mult din lume“ și cred că e cea mai frumoasă descriere.

Ai renunța vreodată la muzică pentru o carieră de regizor, pentru care te-ai pregătit?

N-aș renunța niciodată la muzică, indiferent de ce obstacole m-aș lovi… toate celalalte laturi artistice pe care mi le-am dezvoltat de-a lungul timpului vin în completarea muzicii, căci ea mi-a fost modalitatea naturală de exprimare, încă din copilărie și doar ea ma împlinește, cu adevărat. Mă bucur de fiecare parte din proces, de la writing session, la scenariu de clip, filmare, lansare, concert. Nu îmi pot imagina cum aș fi eu ca om, fără muzică.

De unde denumirea brand-ului tău, Hard Coeur?

În 2012 eram în Londra, cu o prietena foarte bună, în drum spre un salon de tatuat. E o tradiție a noastră, în fiecare oraș în care ajungem împreună, ne facem un tatuaj – de fiecare dată doar eu îl fac, ei îi este teamă, dar mereu mă păcălește. Așa a fost și atunci, Hard Coeur fiind sugestia ei. Mi-a spus că mă reprezintă și așa și este, sunt o persoană puternică (hard- engl, coeur-franceză), și întotdeauna am considerat că într-o viață anterioară am locuit în Paris, deci un cuvant franțuzesc era exact ce lipsea din colecția mea de tatuaje. 2 ani mai tarziu, am pus pe picioare brandul și a fost foarte firesc pentru mine să îl denumesc astfel, deși este greu de citit și mereu oamenii îl pronunță Hard Core, pentru mine e important să știu că are valoare sentimentală.

Care este persoana care ți-a suflat în aripi pentru a-ți împlini visul?

Părinții au fost primii care au crezut în visul meu, care m-au susținut, care au renunțat la weekenduri pentru a merge cu mine în concerte… mai târziu, am întâlnit oameni cu care am format echipă, Smiley fiind unul dintre ei, care mi-au dat curaj să cred că pot face tot ce îmi doresc.

Care este conceptul pe care l-ai transmite fanilor tai?

De multe ori mi s-a spus că promovez o viață perfectă, ori eu sunt de părere că a vedea binele din jurul tău, a te bucura de ce e frumos și a pune accent pe lucrurile care te fac fericit, nu înseamnă că minți, sau că pozezi în perfecțiune, ci pur și simplu e vorba de o alegere: să te lași copleșit de aspectele negative, sau să te concentrezi pe tot ce e pozitiv. Ori eu asta fac, și cred că doar așa am reușit să îmi îndeplinesc vis după vis, căci la primul autograf pe care l-am dat, am scris: „Nu renunța la visul tău!“; și astăzi continui să o fac: să nu renunț și să îi sfătuiesc și pe alții să nu o facă. Dar sunt și momemte în care abordez subiecte mai sensibile, însă o fac cu relaxare pentru că, din nou, aleg să văd partea bună din orice.

Ce lucru consideră alții nebunesc, dar pe care tu nu-l percepi așa?

Sunt adesea întrebată cum reușesc să le fac pe toate. Probabil, din exterior, pare greu, dar eu m-am obișnuit cu ritmul alert al vieții mele și mi se pare normal, nicidecum nebunesc. Sunt o persoană activă și un program simplist și previzibil m-ar plictisi teribil. Faptul că Sore înseamnă artist, mamă, iubită, prietenă, antreprenor etc mă bucură, pentru că nu știu ce e aia plictiseală.

Dacă fericirea ar fi monedă națională, pe ce ai schimba-o?

Nu sunt convinsă că înțeleg întrebarea foarte bine, însă nu aș schimba fericirea pentru nimic. Aș prefera să o țin cu mine.

Care este emoția cea mai puternică pe care ai depășit-o și ce ai învățat din ea?

Înainte de naștere, emoțiile acelea m-au copleșit. O dată pentru că e teama de necunoscut, apoi grija pentru copil, să fie bine, să mearga totul bine… o sa îmi aduc aminte toată viața de starea de liniște și de beatitudine de după, când am realizat că ne temem de momentul în care vom deveni părinți, dar, de fapt, iubirea e ceva extrem de natural care nu are nevoie de niciun curs.

℗PUBLICITATE


Chiar dacă vremea e rea… (continuă tu)

…brațele tale îmi vor fi casă. Am scris piesa fiind însarcinată în 3 luni și, vizualizând momentele în care Erin mă va putea lua în brațe. Astăzi, indiferent cum e vremea, indiferent cum e viața, faptul că ajung acasă și Erin mă strânge în brațe, mă face un om fericit. Eram cu ea la mare, zilele trecute, în camera de hotel, și Erin îmi spune: îmi e dor de casa mea. Eu am pupat-o și i-am spus: oriunde suntem împreună, suntem acasă. Și ea, căzută pe gânduri, mi-a spus: să știi că ai dreptate, mami!

Ai cunoscut succesul foarte devreme. Ai îndrepta-o pe fiica ta către o carieră artistică?

O voi susține indiferent ce va alege, momentan își dorește să fie pe scenă, la studio și la radio, este foarte categorică în privința asta. Să vedem..

Ce părere ai despre psihoterapie? Ai fost într-un cabinet de specialitate?

Am fost, dar nu consider că e pentru mine. Mi-am dat seama, de-a lungul timpului, că cel mai bun psihoterapeut pentru mine sunt eu. Trebuie doar să îmi acord un pic de timp ca să reflectez, atunci când e nevoie.

Cum ai defini fericirea?

Fericire e oricând, oricum, trebuie doar să știi să o privești.

Cum îți prevezi viața peste 10 ani?

Mi-a spus cineva, recent, că viața la 30 e mai bună ca la 20, dar la 40 e și mai și. Așadar, cu astfel de pronosticuri, peste 10 ani cred că voi fi cel puțin la fel de bine.

Ai spus, în repetate rânduri, că te-ai muta la Paris. Au fanii tăi de ce să se teamă?

N-au de ce să se teamă, distanța Paris-București se parcurge în 3 ore, deci pot ajunge ușor la concerte.

Cum e familia Hahaha?

E o familie zapacită, loială, creativă… la fel ca în orice familie, secretul e să știi când să te cerți, când să te impaci, când să ierți, când să lași de la tine. Orice relație, profesională sau personală, e un fel de dans. Și sunt oameni care sunt compatibili la dans, sau nu. Noi suntem.

Cine deține puterea în familia ta?

Eu nu cred în șefie. Cred în parteneriat.

Dacă ai avea 17 ani, ce carieră ai alege?

Aș lua exact aceleași decizii pe care le-am luat, nu aș schimba nimic. Mi-aș spune doar să fiu mai relaxată în ceea ce privește corpul meu, am dobândit frustrari în liceu, deși eram exact cum trebuia să fiu atunci, însă am învățat pe parcurs cine sunt, ce pot și cum îmi doresc să fiu percepută.

Câte din greșelile pe care le-ai făcut de-a lungul vieții, au venit la pachet și cu o lecție?

Mi-am scris pe încheietura stângă, la 19 ani, „Everything happens for a reason“. A fost primul tatuaj, făcut la Barcelona, împreună cu aceeași prietenă care m-a păcălit și atunci că ne tatuăm în tandem. Dar am crezut atunci și cred și acum că tot ceea ce nu ne iese așa cum sperăm, este pentru că pregătește ceva mai bun. Mi s-a demonstrat că fiecare piedică este o lecție, și totul stă în felul în care privim noi lucrurile.

Ce seriale ne recomanzi, pentru serile de binging?

Recent am terminat Good Girls, Lucifer, Riverdale, Outlander, The Good Doctor, The Resident, Carbon… să mai zic?

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută