Skip to content

Dana Nălbaru – artist și personalitate media. Pentru a participa la aceasta primă întâlnire cu Dana Nălbaru, accesează pagina ei oficială de Facebook și rezervă-ți loc pe evenimentul „Redescoperă iubirea cu Dana Nălbaru“, ce va avea loc pe 30 octombrie, de la ora 18:00, la Bistro Cava. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Ce-ți amintești despre fetița Dana?

Îmi amintesc că eram foarte timidă și că îmi plăcea să cânt. Eram o fetiță slabă, mama îmi prindea mereu părul în codițe și aveam o jucărie preferată, cu Popeye Marinarul. Îmi amintesc din perioada în care eram mică felul în care îmi îngheța fața când era iarnă, cum îmi atingea marea degetele de la picioare, mirosul de la țară, când mergeam în vacanțe, sau aerul puternic, pe care îl trăgeam în piept, când eram pe munte cu părinții și sora mea.

De care dintre adulți erai mai atașată, în copilărie?

Cred că de ambii părinți eram atașată deopotrivă.

Ce visai să te faci, când aveai să fii mare?

Visam să cânt. Muzica a fost mereu o parte importantă din viața mea. Încă mai am jurnalele din școala generală, în care îmi scriam visul. Viața a fost bună cu mine.

Ce-ți mai amintești din manualul de Psihologie din clasa a X-a?

Din manual? Nimic. Poate, doar coperta.

Cum a fost prima iubire?

Mică.

Hi-Q a fost…

O perioadă foarte importantă din viața mea, în care am cunoscut mulți oameni, care m-au ajutat să mă dezvolt și să mă înțeleg. O perioadă cu experiențe bune și rele, care m-a ajutat să devin cine sunt azi.

Cine este Dana în prezent?

Mama Sofiei, a lui Kadri și a Roxanei. Soția lui Dragoș. Îmi place să cred că sunt un om care și-a găsit echilibrul și care a învățat să se bucure de prezent.

De ce Dragoș și nu un alt bărbat? Ce are el atât de valoros pentru tine?

Așa a fost să fie, cred. Când am ales să-mi petrec viața alături de el, nu am stat să-l analizez. Am făcut ce-am simțit, ce mi-a dictat inima. Ce are el valoros? Pe el însuși, el – cu totul – este valoros pentru mine… Nu-l iau pe bucăți, ca să descopăr dacă are ceva mai prețios decât altceva. E complet.

Trei calități ale tale, ca mamă…

Pentru asta, trebuie întrebați copiii mei.

Homeschooling-ul este…

O altă metodă de educație.

Ce ți-ai dori să-și amintească despre tine copiii tăi, când vor fi adulți?

℗PUBLICITATECă în copilărie se distrau foarte bine cu mine, că râdeam mult împreună, că aveau încredere în mine să-mi spună despre problemele lor, că îi luam în brațe când se loveau, că îi pupam mult și le spuneam povești înainte de culcare… Aș vrea să știe cât de mult îi iubesc.

Ce înseamnă iubirea, pentru tine?

Este viața. Familia, aerul, apa, marea și muntele, culorile, păsările și animalele, copacii… tot ce-ți poți imagina că este frumos e iubire.

Ce înseamnă acest nou proiect – Redescoperă iubirea?

„Redescoperă iubirea“ este un proiect care se va întinde și anul viitor, prin care doresc să-i ajut pe cei care au nevoie să revină la esență, la sinele lor, acela pe care ar trebui să-l iubim mai întâi de toate, pentru a putea avea o viață echilibrată și frumoasă.

Cum iubesc românii, din punctul tău de vedere?

Habar n-am. Nu sunt românii oameni? Englezii, indienii, japonezii sau cei din Papua Noua Guinee nu-s tot oameni? Cum iubește orice om, bănuiesc.

Te vom mai auzi cântând? Poate chiar despre iubire…?

Da, începând din februarie, anul viitor.

 

View this post on Instagram

 

Pe drum spre Măruță. Azi lansez UITAREA 🙂

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru) on

Cel mai curajos lucru făcut în ultimele luni, ceva ce te-a scos, pe bune, din zona de confort…

Adopția Roxanei.

Un mesaj pentru tine la bătrânețe…

„Hello, you fool

I love you…“

Un gând pentru cei care au citit acest interviu:

Enjoy the ride!

© Credit photo: Cristina Nichituș Roncea

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0