skip to Main Content

Cărțile de dezvoltare personală și self-help sunt nelipsite în majoritatea bibliotecilor de acasă. Oamenii sunt încurajați de către psihologi să-și exploreze propriile emoții și gânduri, să-și gestioneze în mod sănătos prieteniile, relațiile profesionale sau căsniciile.

Se poate ajunge la situații comice atunci când oamenii aplică sfaturile psihologilor „după ureche“ – cum este și cazul soților Griffin, protagoniștii celei mai noi producții a Teatrului Elisabeta, „Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit“. Spectacolul, care va avea premiera joi, 22 septembrie, explorează în mod comic criza prin care trec personajele principale, în încercarea de a-și rezolva problemele din dormitor.

Teatrul Elisabeta este cunoscut în București și în țară datorită comediilor spumoase pe care le-a prezentat publicului până acum. Dar, după cum spune însuși regizorul și directorul artistic al teatrului, Șerban Puiu, noua producție nu este doar o alternativă de entertainment: „Motivul ascuns pentru care am ales această piesă este că, în spatele unei comedii care ne va distra, se află un mesaj tulburător, la adresa societății în care trăim astăzi și a ideologiilor care ne guvernează. Desigur, primul plan al comediei este dorința de a face oamenii să râdă, dar sunt sigur că plecând acasă, după ce au râs copios, spectatorii vor sesiza planul ascuns, tragi-comic, al piesei. Vor descoperi că au urmărit o comedie care, pe lângă că i-a făcut să râdă, le-a dat și de gândit.“

℗PUBLICITATESpectacolul îi aduce împreună pe Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimiși, Vasile Calofir, Mirela Stoian și Vlad Ianuș, și se va juca la recent deschisa sală Luceafărul, din strada Ion Ghica 3. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul teatrului – teatrulelisabeta.ro

La început a fost Scrisul, apoi Teatrul. Sunt actriţă la teatre independente din Bucureşti, doctorand în artele spectacolului în cadrul UNATC Bucureşti şi, în timpul rămas, copywriter. Fie că sunt pe scenă sau cu stiloul în mână, îmi place să creez poveşti care să-i bucure pe oameni.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0