Skip to content

În fiecare zi de miercuri, avem pe Pagina de Psihologie, câte un interviu (im)perfect, (in)discret și (in)vulnerabil cu oameni care îndrăznesc să ne vorbească despre ei înșiși într-o altă lumină. Oameni care renunță la filtrele psihologice și la photoshopul sufletesc, îndrăznind să se arate pentru câteva secunde fără nicio armură – doar cu o tentă de umor și o porție sănătoasă de sinceritate.

Invitatul din această săptămână, a seriei de interviuri #Ce Nu Vreau Să Știe Lumea Despre Mine, este Iulian Moga. Originar din Alba Iulia, cunoscut, în special, pentru videoclipurile realizate din industria muzicală, dar și pentru cele din industria publicitară, Iulian Moga este unul dintre cei mai solicitați regizori, la momentul actual. Despre sinceritate și modestie, despre cum l-a ajutat numele pe care-l poartă, despre ce nu vrea să știe lumea despre el, în interviul de mai jos.

Ți s-a întâmplat să fii confundat de vreo admiratoare cu fratele tău, Marius?

Nu mi se pare că semănăm atât de tare, încât să pot fi confundat cu el. În schimb, partea funny este că, dacă trebuie să-mi spun numele la vreo bancă, magazin sau în orice alt loc, automat sunt întrebat dacă sunt fratele lui Marius.

Care este ultima minciună pe care aproape că ai crezut-o chiar și tu?

Nu prea pot să mint.

Ce părere ai despre one night stand-uri?

Cred că este ok să experimentezi, până la o vârstă… Apoi, dacă „problema“ persistă, ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare.

Care este cea mai penibilă situație pe care ai trăit-o în public?

Mic fiind, am râs atât de tare, încât am făcut pe mine…

Ai făcut, vreodată, sexting?

Se poate spune și așa.

Care este cel mai mare defect al tău?

Cred că sunt mai generos cu criticile, decât cu complimentele.

℗PUBLICITATECare este acel obicei pe care-l ai, dar care-i enervează pe cei din jurul tău?

Hm! Faptul că nu prea țin cont de ceea ce îi enervează pe cei din jurul meu!

Ce film ne-ai recomanda, pentru o seară romantică?

V-aș recomanda să stingeți televizorul.

Ce ingredient secret ai tu și nu crezi că au alții?

Răbdare.

Ce faci, când ai o noapte albă?

Pictez, meditez, ascult muzică, scriu într-un jurnal… enjoying it.

Te-a ajutat numele tău de familie, în carieră?

La început de tot, m-a ajutat chiar Marius. Mi-a dat un număr de telefon, mi-a spus să sun și să spun că sunt fratele lui, apoi să mă descurc.

Cu ce persoană publică te-ai bloca în lift?

Sadhguru sau dr. Joe Dispenza.

Dacă mâine ar veni sfârșitul lumii, ce ai face?

I-aș strânge pe toți cei dragi, i-aș liniști and then… raise a glass of wine for the last time.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0