Skip to content

Iuliana Tudor este atât profesionista de televiziune care ține în mâini destinul unei mega-producții, cât și femeia distinsă care își cântărește bine fiecare apariție în mass-media. Povestea ei a început pe 16 iunie 1977, iar de atunci Iuliana a strâns amintiri pentru o viață, pilde care, în timp, au construit un om frumos, o personalitate fascinantă.

De la debutul din 1999, realizările Iulianei Tudor au depășit granițele țării, notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat recomandând-o pentru superproducții: Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Mamaia – Folclor, Maria Tănase, precum și Gala TVR 50, România din suflete, Premiile TVR Internațional și Gala Crucea Roșie fiind doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan.

℗PUBLICITATEPremiile venite din partea presei pentru Festivalurile de Folclor Mamaia și Cerbul de Aur au fost completate de premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune pentru producția de divertisment O dată-n viață. Distincțiile au continuat, culminând, în 1999, cu titlul de „Femeia anului în Televiziune“.

Din toamna lui 2017, Iuliana Tudor aduce un format unic pe piața media românească, talent-show-ul de folclor Vedeta populară. Interpreți care visează să devină celebri și care cântă muzică populară au acum șansa să fie apreciați de o țară întreagă. Prestația lor este jurizată de cinci personalități care iubesc folclorul: Grigore Leșe, Mircea Dinescu, Niculina Stoican, Cornelia Rednic și realizatoarea TVR Elise Stan, cea care i-a stat alături vedetei pe tot parcursul carierei sale în televiziune.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0