Skip to content

Jack Kornfield și‑a făcut pregătirea de călugăr budist în mănăstiri din Thailanda, India și Birmania. Are un doctorat în psihologie clinică și a predat, de‑a lungul anilor, în centre și universități din întreaga lume. Este unul dintre cei mai importanți maeștri care au introdus practica budistă a mindfulness‑ului în Occident.

℗PUBLICITATECărţile sale au fost traduse în peste 20 de limbi și vândute în mai mult de un milion de exemplare. De acelaşi autor: A Path with Heart: A Guide Through the Perils and Promises of Spiritual Life (1993), After the Ecstasy, the Laundry: How the Heart Grows Wise on the Spiritual Path (2001), The Art of Forgiveness, Lovingkindness, and Peace (2002), Meditation for Beginners (2005), No Time Like the Present: Finding Freedom, Love, and Joy Right Where You Are (2018).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0