Skip to content

James Hollis este un autor apreciat și psiholog jungian american. El este cunoscut pentru munca sa în domeniul dezvoltării personale și explorării psihologice a vieții adulte, abordând teme precum căutarea de sine, relații, provocările vieții și procesul de individuare.

Hollis a obținut un doctorat în psihologie și a lucrat ca psihoterapeut timp de peste 40 de ani. El este membru al Institutului Jungian de Psihologie Analitică și a fost director executiv al Centrului Jung din Houston, Texas. De-a lungul carierei sale, a susținut numeroase conferințe și seminarii și a scris mai multe cărți de succes.

℗PUBLICITATELucrările lui Hollis integrează teoria lui Carl Gustav Jung și mitologia înțelegerii profunde a vieții umane și a provocărilor cu care ne confruntăm în călătoria noastră de dezvoltare personală. El explorează teme precum identitatea, relațiile, transformarea, importanța explorării interioare și găsirea unui sens autentic în viață.

Prin scrierile sale, James Hollis oferă o perspectivă cuprinzătoare și provocatoare asupra psihologiei umane și ne încurajează să ne explorăm și să ne cunoaștem mai bine. Lucrările sale au fost apreciate atât de specialiști în domeniul psihologiei, cât și de publicul larg, aducând o contribuție valoroasă în înțelegerea și dezvoltarea personală.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0