Skip to content

Dr. Jen Gunter (n. 7 septembrie 1966, Winnipeg – Manitoba, Canada) este medic ginecolog specializat în medicina durerii și afecțiunilor vulvo-vaginale și redactor la The New York Times, unde scrie articole despre sănătatea femeii.

Unul dintre subiectele care au preocupat-o în mod deosebit în textele sale este reprezentat de nou-născuții prematuri, despre care a scris și o carte, după ce ea însăși a trecut prin experiența decesului unuia dintre tripleți.

℗PUBLICITATE



Apărută în original în august 2019, Biblia vaginului a ajuns în topul vânzărilor la numai o zi după lansare. Revoltată din cauza mentalității patriarhale și a numeroaselor mituri vehiculate cu privire la organul sexual feminin, dr. Jen Gunter s-a hotărât să scrie această carte pentru toate femeile cărora nu li s-a spus și continuă să nu li se spună adevărul despre propriul corp. Într-o eră în care este din ce în ce mai dificil să discerni între informația falsă și cea adevărată, dr. Jen Gunter demontează superstiții și mituri contemporane cu argumente medicale de bun-simț și incită femeile, indiferent de vârstă, să se cunoască din punct de vedere biologic și să înțeleagă transformările firești prin care trece corpul lor.

Pentru mai multe informații despre dr. Jen Gunter, podcasturi, articole și evenimente, vizitează-i site-ul personal: drjengunter.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0