Skip to content

Johanna Järvinen-Taubert are un master în educație și este parteneră și directoare pedagogică în cadrul Learning Scoop. Activitatea Johannei se axează pe promovarea învățării în diferite moduri și împrejurări. A lucrat ca formatoare de cadre didactice și cercetătoare universitară în domeniul educației.

℗PUBLICITATEÎn ultimii ani, în calitate de director pedagogic, Johanna s‑a axat pe formarea profesorilor, studenților și experților în educație din străinătate cu privire la învățământul finlandez. Misiunea ei este de a împărtăși idei și bune practici cu experți din alte țări.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0