Skip to content

Dr. John E. Upledger (1932-2012) a fost Membru al Academiei Americane de Osteopatie, Membru Academic al Societății Britanice de Osteopatie și Doctor în Științe. Specializările sale includ: Manipulare osteopatică, terapie CranioSacrală, eliberare SomatoEmoționala, acupunctura și medicina preventivă. De-a lungul carierei de osteopat, dr. Upledger a fost recunoscut ca un inovator și îndrumător în descoperirea de noi terapii. În special dezvoltarea terapiei CranioSacrale i-a câștigat o reputație internațională.

Desi marea parte a experienței sale a fost obținută din practica privată, dr. Upledger a fost cercetător și profesor de biomecanică, între 1975-1983, la Universitatea de Stat Michigan. În acest timp el a condus o echipă de specialiști în anatomie, fiziologi, bio-fizicieni și bio-ingineri, în experiențele asupra existenței și influenței sistemului craniosacral. Ca rezultat al acestor studii științifice s-a ajuns la explicarea funcționării și utilizarea sistemului craniosacral în evaluarea și tratarea disfuncțiilor creierului și ale coloanei vertebrale.

℗PUBLICITATEÎn toată această perioadă, dr. Upledger a dezvoltat și perfecționat tehnicile terapiei CranioSacrale care este predată în programa Institutului Upledger la un grup de profesioniști în sănătate, ca osteopați, doctori în medicină, psihiatri, dentiști, surori medicale, chiropracticieni, kinetoterapeuți și maseuri.

Cărți scrise de dr. Upledger:

  • CranioSacral Therapy;
  • CranioSacral Therapy II: Beyond the Dura;
  • SomatoEmotional Release and Beyond;
  • A Brain is Born.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0