Skip to content

Autor de bestselleruri, John J. Ratey, este profesor asociat de psihiatrie la Harvard Medical School și un expert recunoscut la nivel internațional în neuropsihiatrie. El a publicat peste 60 de articole și 11 cărți traduse în 17 limbi, inclusiv seria inovatoare ADD-ADHD Driven to Distraction cu Ned Hallowell.

Odată cu publicarea Spark – The New Revolutionary Science of Exercise and the Brain, dr. Ratey s-a impus ca una dintre cele mai importante autorități ale lumii în ceea ce privește conexiunea creier-fitness. Cea mai recentă carte a sa, Go Wild explorează modul în care putem obține o sănătate fizică și mentală optimă prin contactul cu rădăcinile omului de peșteră și modul în care ne putem „re-salva“ viața.

℗PUBLICITATERecunoscut de colegii săi drept unul dintre cei mai buni doctori din America din 1997, dr. Ratey a fost recent onorat de către Societatea de Psihiatrie din Massachusetts ca „Psihiatru remarcabil al anului“ pentru promovarea domeniului. Dr. Ratey și lucrările sale sunt frecvent profilate în mass-media, unde a fost prezentat pe ABC, CBS, NBC, PBS și NPR, precum și în The New York Times, Newsweek, The Washington Post, US News and World Report, Men’s Health și alte publicații naționale.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0