Skip to content

John Townsend este un autor britanic de cărți pentru copii (ficțiune, non-ficțiune și piese de teatru). A fost profesor de liceu, dramaturg și povestitor în școlile primare, înainte de a se concentra pe scris cu normă întreagă.

Este un campion al lecturii pentru National Literacy Trust din Marea Britanie, un patron al lecturii și un vizitator frecvent la școli, proiecte de alfabetizare și oriunde se sărbătoresc cărțile.

℗PUBLICITATEPentru mai multe informații vizitați site-ul său: www.johntownsend.co.uk.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0