Skip to content

Sir John Whitmore a fost un gânditor strălucit în leadership și schimbarea organizațională. A lucrat pentru companii multinaționale cu scopul de a crea o cultură de coaching în activitatea de management și în programele de leadership. A scris cinci cărți despre sport, leadership și coaching, cea mai cunoscută dintre ele fiind Coaching for Performance cu peste 500.000 de exemplare vândute și tradusă în peste 20 limbi.

Pentru activitatea sa, Whitmore a primit Premiul Președintelui Federației Internaționale de Coaching și a fost considerat de cotidianul Independent business-coachul numărul 1 din lume.

℗PUBLICITATESir John Whitmore a fondat Performance Consultants împreună cu David Hemery și David Whitaker. Ei au fost primii care au definit activitățile de coaching și au creat un proces de învățare experiențială destinat depășirii obstacolelor interne care ne stau în calea succesului (precum frica, îndoiala și convingerile limitative).

Cei care își doresc să aprofundeze și mai mult coachingul pentru performanță pot găsi programe online, publice sau private, pe www.coachingperformance.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0