Skip to content

Jonice Webb deține un doctorat în psihologie clinică și este autorizată să practice din 1991. Are o experiență solidă în cercetare, testare psihologică și psihoterapie.

Dr. Webb a condus patru clinici importante de-a lungul carierei sale. În prezent, are un cabinet privat de psihoterapie în Lexington, Massachusetts, SUA, unde este specializată în psihoterapie pentru cupluri și familii.

A vorbit adesea despre neglijarea emoțională la CBS Boston Evening News, NECN Morning News și NPR. Lucrarările sale au fost citate de The Chicago Tribune, Psychology Today, Psychcentral.com și The Elephant Journal.

℗PUBLICITATEScrie săptămânal pe Psychology Today. De asemenea, dr. Webb oferă instruire profesională pentru terapeuții autorizați în identificarea și tratarea neglijenței emoționale din copilărie la clienții lor.

În prezent, locuiește în zona Boston împreună cu soțul ei, Seth, și cei doi copii, Lydia și Isaac.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0