Skip to content

Josh Kaufman e unul dintre cei mai importanți 100 de autori de cărți de afaceri din lume și a fost plasat de Amazon.com pe primul loc în topul scriitorilor de bestselleruri din domeniul afacerilor și al finanțelor. Discursul său TEDx despre Primele 20 de ore a fost vizionat de peste 5 milioane de ori în toată lumea, ajungând top 10 cele mai vizioante videoclipuri TEDx și în top 100 cele mai vizionate discursuri TED publicate până în prezent.

℗PUBLICITATECercetările sale au fost prezentate de The New York Times, BBC, The Wall Street Journal, The Fortune, Forbes, Time, Business Week, Wired şi CNN. A ținut discursuri la Universitatea Stanford, la Google și la IBM. În 2013, revista Forbes a menționat JoshKaufman.net printre „Cele mai bune 100 de site-uri pentru antreprenori”.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0