Skip to content

Kamal Ravikant a meditat cu călugări din Himalaya, a fost infanterist în armata americană și a făcut pelerinajul la Santiago de Compostela, mergând pe jos aproape 900 de kilometri, experiență care a stat la baza romanului său Rebirth, publicat în 2017.

℗PUBLICITATEEste cofondatorul mai multor companii și al unei firme de investiții în Silicon Valley. Călătoreşte mult, așa că i-ar fi greu să spună unde locuiește.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0