Skip to content

Karina Antram este specialistă în nutriție și coaching. Absolventă a College of Naturopathic Medicine, a început să fie foarte interesată de domeniul sănătății și al stării de bine după ce a avut ea însăși probleme de sănătate care au determinat‑o să apeleze la practicile naturopate.

Înainte de a deveni nutriționist, a lucrat timp de 15 ani ca manager de resurse umane pentru organizații precum The Boston Consulting Group și Deloitte. A studiat biomedicina la The Institute of Optimum Nutrition din Marea Britanie, iar în prezent face parte din trei organisme ce reglementează în această țară activitatea în domeniu: British Association for Nutrition and Lifestyle Medicine, Association of Naturopathic Practitioners și Complementary and Natural Healthcare Council.

℗PUBLICITATEEste de asemenea membră a Institute of Functional Medicine, cu sediul în SUA, și a absolvit managementul la University Business School din Leeds.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0