Skip to content

Kate Murphy este jurnalistă și colaborează cu New York Times. Articolele sale explorează o gamă variată de subiecte, de la sănătate, tehnologie și știință, la design, artă, afaceri, finanțe, modă, călătorii și imobiliare.

℗PUBLICITATEEste cunoscută pentru modul simplu în care explică subiecte complexe, printre care știința din spatele interacțiunilor sociale, prin intermediul cărora îi ajută pe cititori să înțeleagă motivele pentru care oamenii se comportă într-un anumit fel.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0