Skip to content

Kate Silverton, născută pe 4 august 1970, psihoterapeută de copii, este o experimentată jurnalistă la BBC și, pe lângă practica privată, este consilier-voluntar într-o școală primară din Londra. De asemenea, este o jurnalistă și prezentatoare britanică cunoscută în special pentru munca sa în domeniul știrilor și jurnalismului. Ea a lucrat pentru mai multe organizații de știri de top din Regatul Unit și a acoperit o varietate de subiecte importante.

Kate Silverton a început cariera sa ca reporter de știri și a lucrat pentru BBC Radio 5 Live și BBC News Channel. Ulterior, s-a mutat pe BBC News, unde a prezentat diverse programe, inclusiv buletine de știri și programe de actualități. A acoperit subiecte precum evenimente internaționale, dezastre naturale, probleme sociale și subiecte de sănătate.

℗PUBLICITATEEa a fost apreciată pentru abordarea sa serioasă și profesionistă a subiectelor și pentru modul în care a reușit să prezinte știrile într-un mod accesibil și informativ publicului larg. În plus față de munca sa în știri, Kate Silverton a participat și la emisiuni de divertisment și reality TV.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0