skip to Main Content

Kent Hoffman este unul dintre acei oameni care au capacitatea de a-ți influența viața în moduri profunde. Este clinician, psihoterapeut și cercetător specializat în psihologia dezvoltării și teoria atașamentului. Însuflețirea sa din domeniu și munca neobosită de 30 de ani de cercetare au ca rezultat capacitatea de a facilita accesul la o înțelegere profundă a naturii existenței umane.

Glen Cooper, Kent Hoffman și Bert Powell au creat programul Circle of Security având la bază rezultatele cercetărilor efectuate în psihologia atașamentului în ultimii cinzeci de ani. Circle of Security este un protocol complex, testat și validat, de identificare a tipului de atașament și de intervenție timpurie și eficace în tiparul relațional dintre părinte și copil. Acest program bazat pe teoria atașamentului, și-a demonstrat eficacitatea în a-i ajuta pe părinți și alți adulți implicați în creșterea copiilor, să creeze relații securizante între ei și copiii lor.

℗PUBLICITATESunt mai multe aspecte ce diferențiază acest program de multe alte programe de parentare. În primul rând, Circle of Security este un program testat și validat clinic, adresându-se specific interacțiunii parinte-copil și relatiei pe care aceștia o au.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0