fbpx
skip to Main Content

Kent Hoffman este unul dintre acei oameni care au capacitatea de a-ți influența viața în moduri profunde. Este clinician, psihoterapeut și cercetător specializat în psihologia dezvoltării și teoria atașamentului. Însuflețirea sa din domeniu și munca neobosită de 30 de ani de cercetare au ca rezultat capacitatea de a facilita accesul la o înțelegere profundă a naturii existenței umane.

Glen Cooper, Kent Hoffman și Bert Powell au creat programul Circle of Security având la bază rezultatele cercetărilor efectuate în psihologia atașamentului în ultimii cinzeci de ani. Circle of Security este un protocol complex, testat și validat, de identificare a tipului de atașament și de intervenție timpurie și eficace în tiparul relațional dintre părinte și copil. Acest program bazat pe teoria atașamentului, și-a demonstrat eficacitatea în a-i ajuta pe părinți și alți adulți implicați în creșterea copiilor, să creeze relații securizante între ei și copiii lor.

Sunt mai multe aspecte ce diferențiază acest program de multe alte programe de parentare. În primul rând, Circle of Security este un program testat și validat clinic, adresându-se specific interacțiunii parinte-copil și relatiei pe care aceștia o au.

℗PUBLICITATE


De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută