Skip to content

Dr. Lea Lis are dublă specializare în psihiatria și psihologia adultului și a copilului și a lucrat cu familii încă de la începutul carierei. Ajută atât copiii, cât și adulții să facă față dificultăților de natură mintală și îi învață să ducă o viață sănătoasă.

Dr. Lis a simțit chemarea pentru medicină și psihiatrie la vârsta de 15 ani, când a început să lucreze la Hillside Psychiatric Hospital. A făcut rezidențiatul la St. Vincent’s Hospital și la New York University, apoi și-a dezvoltat cabinetul privat de psihiatrie Mindful Kid, dobândind experiență în lucrul cu diverse structuri familiale moderne. Are un cabinet particular în Southampton, New York.

℗PUBLICITATEAre propria rubrică în publicația de specialitate Psychology Today și a apărut la emisiuni televizate pe ABC, CBS și NBC ca specialistă în parenting. Predă la New York Medical College și este membră activă în cadrul American Psychiatric Association. Cercetările ei au fost publicate în The Journal of Psychiatric Practice și în The Journal of Academic Psychiatry.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0