fbpx
skip to Main Content

A doua recomandare din rubrica Lectura ne face bine, vine de partea Dianei Cosmin, gazda comunității și a site-ului finesociety.ro. Diana este preocupată de tot ce-i fin și fain, fiind pasionată de scris și un stil de stil de viață frumos. La doar 5 ani joaca ei preferată era „de-a revista“, iar de la vârsta de doisprezece ani a luat treaba în serios și a început să scrie oficial pentru diferite publicații despre filme și seriale. Timp de opt ani a scris pentru Forbes România și a fost redactor șef al revistei ForbesLife.  

De curând a citit volumul Suflete de sticlă, publicat sub semnătura psihologului Gáspár György, acesta este volumul pe care-l recomandă pentru rubrica Lectura ne face bine.

Suflete de sticlă este o carte din care fiecare cititor pleacă purtând cu sine lucruri diferite, tocmai pentru că structura ei este gândită deopotrivă ca poveste și ca lecție. Eu așa am perceput-o.

Pentru cei care au deja la activi niște ani de săpat în interiorul lor, de căutări, de privit cu atenție în oglindă, va fi o carte care vine și leagă cu un fir invizibil tot ceea ce au adunat ca învățături și lecții despre ei înșiși. 

℗PUBLICITATEPentru mine așa a fost, am simțit că trec din nou peste niște revelații pe care le-am învățat pe calea grea, pentru care am muncit ca să pot face lumină. Când le-am citit, am zâmbit în semn de recunoaștere, dar s-a și cimentat mai bine ceva înăuntrul meu, ca o confirmare.

Pentru cei care se simt pierduți sau confuzi, cartea va fi un montagne-russe de emoții. Se vor privi ca într-o oglindă și e posibil ca la un moment dat să nu le placă ceea ce văd acolo, poate chiar să pună cartea jos și să nu-și dorească să privească. Dar nu vor putea sta deoparte, fiindcă e eliberator să găsești niște răspunsuri și mai ales să vezi cum cineva enunță, cu subiect și predicat, niște lucruri pe care tu le credeai îngropate doar în sufletul tău. Doare, dar merită.“

Volumul Suflete de sticlă a fost bestseller-al anului 2020. Alături de acest volum, pe platforma Pagina de Psihologie puteți găsi toate cărțile semnate de Gáspár: Copilul invizibil, Revoluția iubirii, Mindfulness urban, #LoveIsFun

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
×Close search
Caută