fbpx
skip to Main Content

Luna aceasta sărbătorim iubirea sub toate formele ei. Da, noi, cei de la Pagina de Psihologie, considerăm că iubirea are nevoie de celebrare, de zile speciale și de oameni care să se oprească pentru o secundă, să-și tragă sufletul și să fie recunoscători că dragostea face parte din viața lor. 
 
Iar pentru că o existență fără iubire este o viață săracă și pentru că iubirea nu este mereu facilă, noi suntem de părere că alegerea cea mai înțeleaptă poate fi doar să pui mâna pe o carte. O carte care îți poate oferi răspunsuri la întrebări, poate face lumină în întuneric și, mai presus de toate, îți poate deschide mintea. Pe scurt, dragi toți, lectura ne face bine! 
 
Prin urmare, notează-ți în agendă zilele de 14 și 24 februarie sau orice altă dată pe care o alegi în mod intenționat pentru a celebra relația ta de cuplu și pentru a fi recunoscător că iubești și că ești iubit. De cadou nu-ți face prea multe griji: la Pagina de Psihologie am selectat cei mai buni autori din domeniul relațiilor de cuplu și avem prețuri de sărbătoare la cărțile destinate vieții în doi. În perioada 10-24 februarie toate cărțile din categoria „Cuplu“ au reduceri de până la 50%.
 
Vă dorim un februarie plin de recunoștință, bunăvoință și iubire! 

℗PUBLICITATE



Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
×Close search
Caută