Skip to content

În fiecare zi de miercuri, avem pe Pagina de Psihologie, câte un interviu (im)perfect, (in)discret și (in)vulnerabil cu oameni care îndrăznesc să ne vorbească despre ei înșiși într-o altă lumină. Oameni care renunță la filtrele psihologice și la photoshopul sufletesc, îndrăznind să se arate pentru câteva secunde fără nicio armură – doar cu o tentă de umor și o porție sănătoasă de sinceritate.

Invitatul din această săptămână, a seriei de interviuri #Ce Nu Vreau Să Știe Lumea Despre Mine, este LikeCreața. LikeCreața sau Cristina Lupu este o vloggeriță ce reușește să se impună, cu brio, în zona online. Videoclipurile realizate au ajuns virale datorită felului său simpatic și amuzant, atrăgând de partea sa mulți followeri care o admiră. Mai multe despre ea, despre ce nu vrea să știe lumea despre ea, în interviul de mai jos.

Cine este Like Creața, în offline?

Tot Creața. Asta, pentru că nimeni nu-mi spune pe nume – Cristina. De mică, mama mă striga „Creața“. Sunt cam aceeași persoană, nu vreau să-mi mint urmăritorii. Iar atunci când nu am acea energie cu care ei sunt obișnuiți, nu mă filmez, nu postez. Sunt inactivă pe social media în momentele acelea, deși știu că nu e bine pentru business, însă nu pot fi fake.

Cum e piața de entertainment, în România?

În plină dezvoltare, căutare… Încă nu a ajuns la saturație. Dar, evident, există competiție. Mie-mi place să cred în vorba aceea care spune că „este loc pentru toată lumea“.

Care este modalitatea prin care depășești momentele mai puțin bune?

Pff… mă gândesc la tot ce am frumos în viață și la cum ar fi să nu le mai am. Că ar trebui să apreciez orice lucru, oricât ar fi de mic. Sunt o persoană optimistă și știu că, în final, totul va fi bine. Lucrurile se întâmplă cu un scop. Chiar dacă situația pare „neagră“, într-un final o să realizez că așa a fost mai bine.

Ai traversat vreo perioadă depresivă?

Nu pot spune „depresivă“ în adevăratul sens al cuvântului, dar am avut perioade în care nu mă regăseam, nu aveam chef să fac nimic și mi se părea că nu am un scop în viață.  Dar, din fericire, depășesc repede astfel de momente; mă motivez singură. Am învățat că doar eu mă pot ajuta.

Cu ce persoană publică ai vrea să te blochezi în lift?

Cu una care știe să-l deblocheze. Trebuie să mai și mănânc…  Dacă nu știați, sunt o pofticioasă și iubesc mâncarea. Dar, ca să îți răspund la întrebare, probabil cu Gerard Butler. Îmi place foarte mult, mai ales vocea lui, care mi se pare foarte sexy; uneori, îl confund cu Russell Crowe.

 

View this post on Instagram

 

Hmm… Grea decizie…🤔 Le mananc pe amandoua😂🤭 #foodporn

A post shared by LikeCreata 💫 (@likecreata) on

Te-ai sărutat vreodată cu o persoană de același sex?

Sunt om, deci DAAA. Bine, m-am pupat, nu a fost french kiss. Chiar cu mai multe, dar în apărarea mea spun că erau prietene bune.

℗PUBLICITATECum gestionezi hate-ul din online?

Acum nu mai am treabă, sunt imună. Am înțeles că nu toți suntem fericiți. Și cum eu simt plăcere atunci când mănânc ciocolată, așa simt alții când mănâncă bullshit.

Ce crezi că nu știe lumea despre tine, dar ți-ar plăcea să știe?

Chestii personale. Ce-am făcut înainte să devin cunoscută în online, și anume că am lucrat în media. De la presa scrisă, la tv și apoi PR. Că sunt din Tecuci și am făcut Facultatea de Turism la Iași. Că am un frate și o soră, cu care am împărțit o copilărie frumoasă și de neuitat în Moldova. Plus multe altele… Am devenit nostalgică.

Cu ce parte a corpului tău te mândrești?

Părul se pune?! A devenit cartea mea de vizită.

 

View this post on Instagram

 

⭐️ #See #Miracles #In #Life #Everyday #SMILE

A post shared by LikeCreata 💫 (@likecreata) on

Ce meserie le spui rudelor că ai?

Ha, ha! Bună întrebare. Am încercat să le explic ce fac, dar nimeni nu înțelege, așa că le zic că lucrez în televiziune, dar pe internet!

Care este cea mai trăsnită propunere primită de la fanii tăi?

Primesc multe cereri în căsătorie, dar și poze indecente. Iar persoanele care trimit asta primesc un block de la mine. De ce să faci asta?!

Care este plăcerea ta vinovată?

Am multe, pentru că iubesc mâncarea. Se spune că mâncăm ca să trăim; la mine e invers. Dar, ca să răspund la întrebare… câștigă detașat ciocolata.

 

View this post on Instagram

 

La spovedanie🙈 Doooamne🙏🏻 iarta-ma de… kg in plus😬🙈 @worldclass.romania

A post shared by LikeCreata 💫 (@likecreata) on

Dacă mâine ar veni sfârșitul lumii, care ar fi ultimul lucru pe care l-ai face?

Mi-aș aduna toată familia, prietenii de suflet și am mânca până ce am „exploda“! Și, uite așa, i-am da șah mat sfârșitului lumii…

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0