Skip to content

Lisa Marchiano este o psihoterapeută, scriitoare și speaker, cunoscută pentru contribuțiile sale în domeniul psihologiei analitice și al dezvoltării personale. Ea și-a construit reputația prin intermediul blogului său, articolelor și podcast-urilor în care abordează teme legate de psihologie, relații și dezvoltare personală.

Marchiano este licențiată în științe politice și a obținut diploma de master în consiliere și psihologie. Ea este, de asemenea, analist de formare în analiza jungiană și are o experiență semnificativă în lucrul cu clienți în cadrul terapiei individuale și de cuplu.

℗PUBLICITATECa autor, vorbitor și consultant, Lisa Marchiano abordează subiecte variate, inclusiv relații, parenting, explorarea sinelui și psihologia adâncă. Stilul ei reflectiv și abordarea sa echilibrată asupra aspectelor complexe ale vieții atrag atenția unui public interesat de auto-descoperire și dezvoltare personală.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0