Skip to content

Lisa Papp este o ilustratoare și autoare de cărți pentru copii. Ea a scris și ilustrat mai multe cărți, în special cărți ilustrate destinate copiilor. Papp este cunoscută pentru stilul său artistic și pentru abordarea sensibilă a subiectelor potrivite pentru publicul tânăr.

Lucrările lui Lisa Papp sunt adesea însoțite de ilustrații detaliate și expresive, care ajută la aducerea poveștilor sale la viață și la captarea atenției tinerilor cititori. Printre cărțile sale cunoscute se pot număra atât cele pe care le-a scris și ilustrat, cât și cele pentru care a contribuit doar cu ilustrațiile.

℗PUBLICITATELisa Papp e fericită că poate împărtăși cu cititorii ei ultimele întâmplări prin care a trecut Madeline Finn. Prima carte a Lisei, Madeline Finn și cățelul bibliotecar (tradusă în română în 2018), a fost tradusă în douăzeci și trei de limbi. Lisa trăiește în Bucks County, Pennsylvania, alături de soțul ei, Robert, și trei pisici care stau toată ziua cu nasul în acuarele și culori și cărora Lisa le citește ori de câte ori are ocazia. Puteți afla mai multe despre ea accesând www.lisapapp.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0