Skip to content

Lisa Williamson (n. 1980, Nottingham) este scriitoare de literatură pentru copii și adolescenți. A studiat artele spectacolului la Universitatea Middlesex din Londra, a jucat în musicaluri și reclame, apoi a lucrat pentru Gender Identity Development Service (GIDS), organizație ce sprijină minorii care se confruntă cu probleme legate de identitatea de gen.

℗PUBLICITATEA debutat ca scriitoare în 2015, cu The Art of Being Normal, pentru care a primit numeroase premii, romanul fiind ecranizat în 2019. E rârâită, nu-i place să se bronzeze și poate ține în echilibru monede pe vârful nasului.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0