Skip to content

Louise Erdrich face parte din tribul amerindian Turtle Mountain Band of Chippewa. A scris numeroase romane, volume de poezii, cărți pentru copii și amintiri despre primii ani ai maternității.

S-a născut în Minnesota, iar acum locuiește împreună cu familia în Minneapolis, unde deține Birchbark Books, o mică librărie independentă.

℗PUBLICITATEA câștigat premiul Pulitzer pentru romanul The Night Watchman. Se spune că în casa ei veche, care scârțâie din toate încheieturile, ar locui o fantomă.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0